Beggie

Catering voor een Huwelijk of Trouwfeest

Yes I do!

Beggie is een krak in zijn vak, wij organiseren ons op iedere locatie die u voor ogen heeft: thuis in de tuin, weide, lokale feestzaal of een imposante trouwzaal…

Indien jullie een trouwzaal verkiezen voor het trouwfeest kunnen wij u enkele hippe trouwlocaties aanraden in de regio West- en Oost Vlaanderen. Beggie is méér dan een traiteur met bediening en gaat samen met u de uitdaging aan.

Er kan geopteerd worden voor verschillende concepten in ieders budget.  Denk maar aan een zittend diner met voorafgaande receptie voor degene die het graag klassiek houden. 

Of een walking dinner met verschillende hapjes en gerechtjes in een lossere sfeer. Een indrukwekkende huwelijkstaart of een groot dessertbuffet. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw trouwfeest tot in de puntjes geregeld

Voor bruidsfeesten zitten wij graag eens samen om alles tot in detail te bespreken. Op de mooiste dag van jullie leven bieden wij jullie graag een menu aan volledig op maat van jullie wensen. Wij zijn uw rechterhand tijdens het organiseren van uw huwelijksfeest!

Wij kunnen in alles voorzien voor elk concept.

Hapjes, gerechtjes en drank tot zelf meubilair en decoratie, vraag ernaar.

Beelden smaken beter dan woorden

Vraag het ons vandaag

... of morgen